Shota Arveladze: Bu Sezon Büyük Işlere Imza Attık

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, hem saha içinde hem saha dışında Kasımpaşa olarak bu sezon...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, hem saha içinde hem saha dışında Kasımpaşa olarak bu sezon büyük işlere imza attıklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Kayserispor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde statta dağıtılacak olan maç günlüğü kitapçığına açıklamalarda bulundu. Gürcü hoca, kendi evlerinde oynayacakları son maçın final havasında geçeceğini belirtti. Shota, “Rakiplerimize bakarsak, puanlar çok yakın. Avrupa hesabımız vardı ki hala devam ediyor bu şansımız." diye konuştu. Genç teknik adam, yazısında şunları ifade etti:
"Bu tarz maçlarda taraftara çok ihtiyaç oluyor. Kayserispor, açık futbol oynayan bir ekip, o yüzden iyi bir maç olacağını düşünüyorum. İyi bir şekilde konsantre olup son 2 maçımızı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu sene gerçekten zorlu geçti bizim açımızdan. Çok zorlu rakipleri yenmeyi başardık. Önemli bir hedefe yaklaştık. Hem saha içinde hem saha dışında Kasımpaşa Spor Kulübü olarak, büyük işlere imza attık. Tesisleşme gerçekleşiyor. Müthiş imkanlar sağlandı bizlere. Umuyorum sezon sonunda herkes mutlu olacaktır.”

Reklam
Reklam

Kasımpaşa'nın başarılı oyuncusu İlhan Eker de ligin son haftalarına geldiklerini ifade ederek, ligi 53 puanla kapatmak istediklerini vurguladı. Kasımpaşalı bir diğer oyuncu Matias Fritzler ise Kayserispor karşısında ellerinde geleni yapacaklarını ve taraftarı mutlu edeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz