Shota Arveladze: Bursaspor Önünde Çok Önemli Üç Puan Aldık

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçını 2-0'lık galibiyet ve 3 puanla kapatan Kasımpaşa'nın Teknik...

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta maçını 2-0'lık galibiyet ve 3 puanla kapatan Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Shota Arveladze, Bursaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Bursaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Milli takım arasından sonra bu maça çok iyi hazırlandık." diyerek şunları söyledi:

"Milli Takım'a giden oyuncularımız oldu. Bazen ara tabiki kayıp oluyor. Bazı oyuncularımız milli takımlardan erken döndü. İlk devre hoca olarak daha fazlasını istedim. Kendi takımım iyi bir gol attı. Golden sonra güzel pozisyon bulduk. İkinci yarı daha dengeli oldu. Onların da pozisyonu oldu. Uzun bir aradan sonra sıcakta oynamak oyuncuları etkiledi. Çok önemli üç puan aldığımız için mutluyuz."

Reklam
Reklam

Basın toplantısına katılan Özer Hurmacı da "Gerçekten zor oldu ancak kazandık. Mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz. Ben bu maçta özellikle kalecimizi tebrik ediyorum. Zor pozisyonlardaki kurtarışları ile bizi ayakta tuttu." dedi.

Basın toplatısında yer alan Erhan Kartal ise "Bu sıcak havaya rağmen böyle oynamak zor oluyor. Milli Takım arasında çok iyi çalıştık ve bu maçı kazandık. Hedeflerimiz daha da yukarıya çıkmak." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: