Show must go on!* *Sov devam etmeli

Aslan'ın genç yıldızı Arda'dan taraftara mesaj: "Artık çıldırma zamanı. Ama bizde hedef bitmez. Devler Ligi'nde yine yapılmayanı yapmak için yola çıkıyoruz..."

‘Şampiyonluklara alışkınız'
Galatasaray'ın şampiyonluğunda en önemli rolü oynayan futbolculardan biri olan Arda Turan, taraftara birbirinden çarpıcı mesajlar yolladı... Aslan'ın genç yıldızı, artık taraftarlar için çıldırma zamanı olduğunu belirterek, "Müthiş bir iş başardık ve gurur duyuyoruz. Ama bizim taraftarımız şampiyonluğa alışkındır. Ve bizde hedefler asla bitmez. Sevincimizi yaşayacağız, bu arada gelecek sezonki başarılarımızın planlarını da şimdiden yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

‘Mücadele hep sürecektir' Öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini ifade eden 21 yaşındaki futbolcu, "Gruplardan çıkarsak, çok daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyoruz. Bunu başaracak gücümüz de, hırsımız da var. İşte görüyorsunuz, camia halinde birlik olduğumuzda başaramayacağımız şey yok. Elbette aramıza katılacak olan, aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımız olacaktır. Değişmeyen ise bizim tek yürek halinde mücadelemizi sürdürmemiz olacaktır" açıklamasını yaptı.