Shrek, Bursalı Çocuklarla Buluştu

Oscar ödüllü sevilen animasyon film karakteri ‘Shrek’in müzikali, Akbank Çocuk Tiyatrosu tarafından Atatürk Kongre Kültür...

Oscar ödüllü sevilen animasyon film karakteri ‘Shrek’in müzikali, Akbank Çocuk Tiyatrosu tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde Bursalı çocuklar için sahnelendi.

Akbank Çocuk Tiyatrosu, 40. kuruluş yıldönümü nedeniyle dünyanın en çok sevilen animasyon karakteri ‘Shrek’in müzikalini, ilk kez ve Türkçe olarak Bursalı çocuklarla buluşturdu.

Broadway başta olmak üzere ABD’nin birçok şehrinde ve Londra West End Tiyatrosu’nda büyük ilgi gören müzikal, 20 kişilik bir ekiple Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda Bursalılar için sahnelendi. 7’den 77’ye her yaş grubunun keyifle izlediği müzikal, içerisinde barındırdığı şarkı ve danslarıyla çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. David Lindsay-Abaire’nin yazdığı, Jeanine Tesori’nin bestelediği gösteri, Ekin Tunçay Turan tarafından Türkçeye çevrildi. Ortak yapımcılığını Talimhane Tiyatrosu’nun üstlendiği müzikalin yönetmenliğini Mehmet Ergen, müzik direktörlüğünü Bob Broad, dekor tasarımını Barış Dinçer, ışık tasarımını ise Yakup Çartık üsteleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: