SİAD'dan Ihtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

GİRESUN (AA) - Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (SİAD) ihtiyaç sahibi 400 aileye ramazan yardımı yapıldı.

Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (SİAD) ihtiyaç sahibi 400 aileye ramazan yardımı yapıldı. Merkezi İstanbul'da bulunan derneğin yönetim kurulu başkanı Bora Kılıç ile beraberindeki heyet, 77 köy ve mahalle muhtarıyla görüşerek yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Başkan Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da iftar yemeği organizasyonu yapmaktan vazgeçerek ihtiyaç sahiplerine yardım yapma kararı aldıklarını belirterek, "Bunun yerine Şebinkarahisar'a giderek muhtarlar aracılığıyla kumanya dağıtalım dedik. Yönetim kurulu olarak böyle uygun gördük. Muhtarları arayıp her köyden 5 ailenin tespitini istedik ve kumanyaları dağıttık" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz