Sıcak Çermik’te Festial Düzenlenecek

Sivas Belediyesi tarafından 6 Ekim Cumartesi günü saat 14. 00'te Sıcak Çermik'te bir dizi açılışın...

Sivas Belediyesi tarafından 6 Ekim Cumartesi günü saat 14. 00'te Sıcak Çermik'te bir dizi açılışın yanı sıra Mustafa Ceceli ve Necati Köse'nin sahne alacakları iki ayrı konser düzenleyecek.

Sivas Belediyesi’nin, festivale dönüşecek olan program çerçevesinde konsere davetli tüm Sivaslı engellilere Çermik Piknik ve Mesire Alanı'nda öğlen Mangal Partisi vereceği bildirildi. Konser ve çeşitli açılışların yer aldığı programa Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de davet edildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Sivas Belediyesi tarafından, gün boyunca Hükümet meydanı ve jandarma önünden Sıcak Çermik Festival Alanı'na araçlar kaldırılacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: