Sıcak kumda şifa arıyorlar

Eklem ağrısı, kireçlenme, romatizma ve cilt hastalıkları bulunan vatandaşlar, kendilerini sahildeki sıcak kuma gömerek şifa...

Eklem ağrısı, kireçlenme, romatizma ve cilt hastalıkları bulunan vatandaşlar, kendilerini sahildeki sıcak kuma gömerek şifa arıyor.
Karadeniz sahil kumu şifa arayan vatandaşların akınına uğruyor. Eklem ağrıları ve cilt hastalıkları olan pek çok kişi, tatil için Sakarya'nın Karasu ve Kocaali ilçelerini tercih ediyor. Sahildeki kumun hastalıklarına iyi geldiğini düşünen bazı vatandaşlar, kendilerini sıcak kuma gömüyor.
Elazığ'dan Kocaali'ye gelen Süleyman Özarslan (47), kumun romatizmasına iyi geldiğini belirterek, "Buradaki kumdan çok fayda gördüm. Fırsat buldukça geliyorum. Benim gibi pek çok kişi, kendini kuma gömüyor. Kum özellikle romatizmal hastalıklara iyi geliyor." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz