Sıcak Ve Yorgunluk Ekmek Teknesine Yatırdı

İster yorgun olsun, ister hasta olsun, isterse de yaz sıcakları gelmiş olsun; 'ekmek aslanın ağzında'...

İster yorgun olsun, ister hasta olsun, isterse de yaz sıcakları gelmiş olsun; 'ekmek aslanın ağzında' olunca, ekmek teknesinden kimse ayrılmak istemiyor. Ödemiş pazar yerine sabahın beşinde gelen Ahmet Üstün, sabah erken saatlerde pazara gelen köylülerin eşyalarını taşımak için garajda bekleyerek günün ilk siftahını yaptıktan sonra, bir başka müşteri için yine yollara düşüp eşyası ve yükü fazla olan vatandaşın imdadına yetişiyor.

Sabah saat 05.00’den akşamın saat 21.00’ine kadar pazaryerinde müşteri bekleyen Ahmet Üstün, gün ortasında yorgunluğun etkisiyle öyle uykuya dalmış ki top patlasa duymayacak cinsinden bir uyku.

Reklam
Reklam

Ekmek parasını kazanmanın kolay olmadığını dile getiren Ahmet Üstün, "Bu sıcak havada 16 saat ayakta kalmak kolay değil. 15 yıldır arabacılık yaparak, geçimimi temin ediyorum. Uyku için eve gitme şansım yok, ne yapayım burada uyumak zorundayım. Evim de işim de burada, Para kazanmak eskisi gibi kolay değil. Eskiden insanlarda fazla araç yoktu, o zamanlar bazen 18-20 saat çalıştığımız günleri hatırlıyorum. Şimdi herkeste araba var. O eski işler yok. İnsan yarın için gelecekten kaygı duyuyor ister istemez. Mecbur yorulsan da uykun gelse de el arabasının başında beklemek zorundasın” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz