Sıcaklar Pidecileri Etkilemiyor

Çorlu`da sıcakların mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla vatandaşlar kendilerini serin yerlere atmaya çalışırken pideciler de sıcaktan...

Çorlu`da sıcakların mevsim normallerinin üstüne çıkmasıyla vatandaşlar kendilerini serin yerlere atmaya çalışırken pideciler de sıcaktan kaçmak yerine işlerini yapmak zorunda kalıyor.

Çorlu`da hizmet veren fırınları Ramazan ayı ile birlikte tatlı bir telaş sardı. Ekmek fırınlarının Ramazan ayı ile birlikte pide üretimine de başlaması fırıncıları adeta fazla mesaiye zorluyor. Fırınlarda çalışanlar dışarıda 40 dereceye dayanan sıcağın yanı sıra, fırın ateşinin karşısında çalışmak zorunda kalıyorlar.

Reklam
Reklam

Müşterilere en uygun hizmeti vermek için bu sıcaklarda tatil köylerine, deniz kıyısına ya da havuza gitmek yerine fırın ateşi önünde alevlerin karşısında çalışmak zorunda olduklarını belirten fırıncılar, vatandaşlara Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezleri olacak olan Ramazan pidesini üretmek için çaba sarf ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: