Sıcaklardan Bunalan Belediye Başkanları Da Denize Girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlarla beraber serinlemek için denize

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlarla beraber serinlemek için denize girdi.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle mevsimin en sıcak günlerinin yaşandığı Kocaeli'de vatandaşlar, serinlemek için sahillere ve plajlara akın etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da geçen günlerde Mavi Bayrak alan Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize girerek, serinledi. Vatandaşlarla kendini Körfezin serin sularına bırakan Karaosmanoğlu'na, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da eşlik etti.

Reklam
Reklam

Belediye başkanlarıyla bir süre yüzen vatandaşlar, kendilerine temiz bir ortamda yüzme imkanı sağlamasından dolayı teşekkür ettiler.

Muhabir: Metin Girgin / Atakan Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: