Sıcaktan Bunalan Dansçı Kızlar Su Parkında Serinledi

- ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde gece kulübünde dans eden go-go kızları, gündüz bunaltan sıcağın etkisinden kurtulmak için havuzda serinledi. Rusya'nın başkenti Moskova'dan

- ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde gece kulübünde dans eden go-go kızları, gündüz bunaltan sıcağın etkisinden kurtulmak için havuzda serinledi.
Rusya'nın başkenti Moskova'dan Kemer merkezindeki Kulüp Kristall'e çalışmak için gelen 28 yaşındaki Katya Gracheva ile Kiev'den gelen 25 yaşındaki Marina Novikova, gecenin yorgunluğunu su parkında attı. Kiriş Mahallesi'ndeki Dolu Su Parkı'na gelen dansçılar, 40 dereceyi bulan bunaltıcı sıcağın etkisinden kurtulmak için suya girip serinledi.
Havanın sıcak olması dolayısıyla özellikle serinlemek için su parkını tercih ettiklerini söyleyen Katya ve Marina, Kemer'e 4'üncü kez geldiklerini ve bölgeyi çok sevdiklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: