Sıcaktan Bunalan Vatandaştan Pratik Çözümler

Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşları değişik yöntemlere yöneltiyor.

Elazığ’da Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve Ramazan ayının da etkisiyle sıcak havada bunalan vatandaşlar serinlemek amacıyla kendilerince değişik çözümler üreterek rahatlamanın yollarını arıyorlar.

Ramazan ayında sıcakların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle su ve yemek ihtiyacını karşılayamayan çok sayıda vatandaş iftar saatini beklerken yorgun düştü. Yorgunlukları sebebiyle bulundukları her alanda dinlenmek isteyen vatandaşlar banklarda ve çimenlerde uzanarak vakit geçiriyorlar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz