Sıcaktan Bunalanlar Sahile Akın Etti

İstanbul’da termometreler 34 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Yaşlılar ağaç altında serinlemeye...

İstanbul’da termometreler 34 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Yaşlılar ağaç altında serinlemeye çalışırken, çocuklar ise denize girerek serinlemeyi tercih etti.

İstanbul yaz aylarının en sıcak günlerini yaşarken, termometreler 34 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan İstanbullular sahil kenarlarına akın etti. Yaşlılar ağaçların altında oturup güneşten korunmaya çalışırken, çocuklar ise kendilerini Emirgan sahilinin serin sularına bıraktı. Denizin tadını çıkaran çocuklar, bol bol yüzdü. Okulların tatil olmasıyla yazın keyfini çıkaran çocuklar, “Hava sıcak, deniz de güzel. Yüzüyoruz. Karnelerimiz iyi. Ailelerimiz bizi tatile yollamaya çalışıyor. Bizim de imkanımız Emirgan’a yetiyor. Burayı çok güzel buluyorum. Boğaza karşı” dedi.

Reklam
Reklam

Çocuğuyla beraber denizin tadını çıkaran bir baba ise, “Kendimizi boğazın serin sularına attık. Su serin. Bir kere girdik, bir daha giremiyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz