Şiddeti önlem projesi sürüyor

Manavgat’ta Toplumda Şiddeti Önleme Projesi kapsamında sorunu olan ailelerin problemlerini çözmeye yönelik çalışmalar sürüyor

Antalya’nın Manavgat İlçesi Kaymakamlığı tarafından başlatılan Toplumda Şiddeti Önleme Projesi kapsamında ilçeye göç eden ailelere yönelik çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Aydın’ın Çine İlçesi’nde Manavgat’a geleren yerleşen Yılmaz Ailesi’nin yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla Kaymakamlık Toplum Destek Birimi tarafından hem istihdam hemde diğer konularda yardımlarda bulunuldu.

Ailenin çok kısa sure önce Manavgat’a çalışmak amacıyla gelmesine rağmen, işyerinden sebesiz yere çıkarıldığını belirlenmesi üzerine, aileye hem gıda ve kırtasiye yardımı sağlandı. Bir yandan da aile fertlerinin istihdamın sağlanması amacıyla araştırmalar yapan Kaymakamlık Toplum Destek Birimi, özel sektörde uygun pozisyonu bularak iş sorununu da ortadan kaldırdı.

Reklam
Reklam

Kendilerini çok şanslı hissettiklerini kaydeden Banu Yılmaz, “Manavgat’ta böyle bir Kaymakam’a sahip olduğumuz ve yapılan sosyal destek çalışmalarından dolayı çok mutluyuz. Bzilerin sorununu çok kısa sürede ortadan kaldıran Kaymakamlık Toplum Destek Birimi’ne de teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: