Şiddetli fırtına sekiz tekneyi batırdı

İzmir ve çevresinde etkili olan şiddetli fırtına, Foça ilçesinde sekiz teknenin batmasına sebep oldu. Saatteki...

İzmir ve çevresinde etkili olan şiddetli fırtına, Foça ilçesinde sekiz teknenin batmasına sebep oldu. Saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreyi bulan fırtına, özellikle balıkçı barınaklarının bulunduğu bölgede etkisini gösterdi.

Dün (30 Ocak) gece Foça ve çevresini tamamen etkisi altına alan fırtınada balıkçı barınağı ve Büyükdeniz Limanı'na bağlı olan biri gezi, dördü balıkçı ve üçü özel olmak üzere sekiz tekne battı. Sahipleri, teknelerinin kurtarılması için fırtınanın dinmesini bekleyecek. Batanlardan biri de balıkçı barınağındaki ahşap iskeleye bağlı bulunan, Nergiz Türkhan'a ait Sweety-2 isimli 15 metre uzunluğundaki gezi teknesiydi. Teknenin, iş makinesi yardımıyla çıkarılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz