Şiddetli Lodos Nedeniyle Baba Ile Oğlu Uçmamak Için Direğe Tutundu

Bursa’da saatteki hızı 80 kilometreyi bulan şiddetli lodos, yolda yürüyenlere zor anlar yaşattı. Rüzgar bir...

Bursa’da saatteki hızı 80 kilometreyi bulan şiddetli lodos, yolda yürüyenlere zor anlar yaşattı. Rüzgar bir çok insanı uçururken, bir baba ile oğlu ise uçmamak için direğe tutundu.
Sabah saatlerinden itibaren başlayan şiddetli rüzgar, ilerleyen saatlerde şiddetini iyice artırdı. Şehrin bir çok yerinde çatılar uçtu, elektrik telleri koptu, dükkanların tabelaları yerlerinden söküldü. En büyük sıkıntıyı ise yollarda yürüyen insanlar yaşadı.
Vatandaşlar, kaldırımlarda yürümekte güçlük çekti. Yürüyebilmek için birbirine tutunan, elektrik direklerine sarılan insanlar ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı insanlar, şiddetli lodos nedeniyle uzun süre adım atamadı. Bir baba oğlu, rüzgarda uçmamak için elektrik direğine sarıldı. Engelli bir kadın ise kaldırımda düştü.
Vatandaşlar uzun süredir böyle rüzgar görmediklerini belirtti. Meteoroloji yetkilileri ise şiddetli rüzgarın yarın öğlene kadar etkisini sürdüreceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz