Şiddetli Lodos Sebebiyle Motosiklet Şarampole Yuvarlandı

Denizli'de, sabah saatlerinde etkili olan rüzgar ve kısa süreli fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken, Çal...

Denizli'de, sabah saatlerinde etkili olan rüzgar ve kısa süreli fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken, Çal ilçesinde şiddetli rüzgar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçan motosikletin sürücüsü öldü.

Saatteki hızı 40 kilometreyi bulan şiddetli rüzgar sebebiyle vatandaşlar yolda yürümekte zorlandı. Öğle saatlerine kadar süren şiddetli rüzgar öğleden sonra etkisini yitirirken, yerini kısa süreli yağmura bıraktı.

Çal ilçesine bağlı Kaplanlar köyünde İsmail Karagönlü (28), 20 NE 197 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken şiddetli rüzgar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail Karagönlü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz