Şiddetli rüzgar çatı uçurdu

MUŞ (İHA) - Muş'ta etkili olan şiddetli rüzgar birçok ev ve iş yerinin çatısının uçmasına sebep olurken, park halindeki iki araç da hasar gördü.

Muş'ta dün sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan ve geç saatlere kadar devam eden rüzgar zarara yol açtı. Şiddetli rüzgar birçok ev ve iş yerinin çatısını uçururken, ağaçların da kırılmasına sebep oldu. Öte yandan dün akşam saatlerinde eski hal civarında Ümit Gümgüm'e ait bir binanın çatısı uçarak park halindeki iki aracın üzerine düştü. Nizamettin Bahçıvan'a ait 49 AN 108 plakalı kamyonet ile Ziya Saçan'a ait 49 AF 108 plakalı otomobilde hasar meydana geldi. Araçların üzerindeki sac ve tahta parçalarını kaldıran vatandaşlar, "Şiddetli fırtına birçok evin çatısını uçurdu. Çatılar rüzgarın etkisi ile hızla uçup çevreye dağılınca çok büyük tehlike oluşturuyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aracında büyük hasar oluşan Nizamettin Bahçivan ise, "Binadan kopan saclar ve kalaslar olduğu gibi aracın üzerine gelince ciddi zarar oluştu. Daha yeni aldığım 2008 model aracım büyük zarar gördü" dedi.