Sıddık Tekin Lisesi Basketbolda İl Şampiyonu

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu Genç Erkekler...

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu Genç Erkekler Basketbol Batman İl Birinciliği'nde Ö.M.Sıddık Tekin Lisesi birinci oldu.

Ö. M. Sıddık Tekin Lisesi Erkek Basketbol takımı turnuvaya katılan 21 takım arasında oynadığı tüm maçları farklı kazanarak birinci oldu. Ö.M.Sıddık Tekin Lisesi Batman'daki basketbol kalitesini bu yılda artırarak ili bölge şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Okul takımı daha önce de Batman'a bölge dereceleri kazandırmıştı. Okul Müdürü Mehmet Kalpaklı, “Okulumuzun basketbol takımı özverili çalışmanın neticesinde bu yıl da şampiyon olarak bizlere bu mutluluğu yaşattılar. Okulumuzda eğitimin bir parçası olan sosyal aktivitelerin ve spor faaliyetlerinin destekçisi olmuşuzdur. Bu vesileyle bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, ailelilerini ve öğretmenimizi kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni de olan basketbol takım antrenörü Hüseyin Taşan ise ''Biz bu başarılara okulumuz olarak alışığız ve sadece basketbol değil okul içi ve dışındaki sportif aktivitelerimizle öğrencilerimize devamlı dostluğu, centilmenliği, dürüst oyunu ön plana alarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Desteklerinden dolayı okul idaresine, öğretmen, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz