Side 12. Uluslararası Kültür Ve Sanat Festivali

Side Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Dağıstan Devlet Dans Topluluğu "Lezginka" grubu sahne

Side Belediyesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Dağıstan Devlet Dans Topluluğu "Lezginka" grubu sahne aldı.

Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Tarihi Apollon Tapınağı'nda gerçekleşen gösteriyi yerli ve yabancı çok sayıda kişi izledi. Grup, yaptığı birbirinden ilginç gösteri ve danslarla izleyenlerin beğenisini kazandı.

Festival, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın 24 Eylül Pazartesi günü Antik Tiyatro'da vereceği konserle devam edecek.

Reklam
Reklam

Muhabir:Mustafa Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: