Side Belediyesi 3. dönem fotoğrafçılık kursu başladı

Antalya Side Belediyesi Gençlik Merkezi, açtığı fotoğrafçılık kursu ile gençleri fotoğraf çekimine yönlendiriyor.Side Belediyesi Gençlik...

Antalya Side Belediyesi Gençlik Merkezi, açtığı fotoğrafçılık kursu ile gençleri fotoğraf çekimine yönlendiriyor.

Side Belediyesi Gençlik Merkezi, 3. dönem fotoğrafçılık kurslarına başladı. Kursta fotoğraf çekimini, fotoğraf sanatçısı Erzade Ertem'den öğrenen kursiyerler, fotoğraf çekimi hakkında teorik ve pratikte saha uygulması görüyor.

Side Belediyesi Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Fahriye Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, 2. dönem kurslarında 50 fotoğraf severin kursunu tamamladığını bildirdi. Sideli gençlerin, fotoğrafçılık kursuna ilgisinin yüksek olduğunun altını çizen Özdemir, kursun dünyaca ünlü turizm beldesi Side'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Hafta sonu yapılan alan çalışmalarında, kursiyerlerin bölgenin tarihsel, mitolojik ve doğal güzelliklerini farklı bir bakış açısıyla fotoğrafladıklarını aktaran Özdemir, fotoğraf severlerin Side Antik Kenti, Antalya, Perge, Aspendos, Köprü Çayı, Selge, Oymapınar, Manavgat Çayı, Seleukeia ve Sillyon Antik Kent'ini fotoğraflamak için gezi düzenlediklerini kaydetti. Özdemir, kursa katılmak için fotoğraf makinesinin şart olmadığını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz