Side'ye 18 Derslikli Yeni Bir Okul Yapılıyor

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesi Kemer Mahallesi'ne turizmci Güneş ailesi tarafından 18 derslikli okul...

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesi Kemer Mahallesi'ne turizmci Güneş ailesi tarafından 18 derslikli okul yaptırılıyor.

Manavgat Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin hazineye devrettiği arsaya turizmci Güneş ailesinin 18 derslikli okul yaptırdığını bildirdi. Dersliklerin 8'inin anaokulu olarak kullanılacağını belirten Uçar, okulun toplam öğrenci kapasitesinin 550 olacağını ifade etti. İnşaatın hızla yükseldiğini belirten Uçar, okulun 2013-2014 eğitim ve öğretim sezonuna hazır hale getirileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Okulun isminin Hacı Şaheste Mustafa Güneş olacağını belirten Uçar, Side'ye okul yaptıran bütün hayırseverlere teşekkürü bir borç bildiğini kaydetti. Uçar, "Sideli her zaman yöresine sahip çıkmış, gerek hayırseverliği ve gerekse ihtiyaçlara cevap vermesi açısından her zaman örnek olmuştur." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: