Şifa’dan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ A Ziyaret

Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Vergi haftası nedeniyle, Erzurum Vergi...

Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Vergi haftası nedeniyle, Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

Vergi haftasının bereketli geçmesi dileklerini ifade eden Dalga, “Vergi dairesi ile sağlık kurumlarının ortak bir paydası var. Her iki kurumada işler nasıl iyimi diye sorulduğunda hamdolsun dememiz biraz garipseniyor. Biz sağlıkçılar işlerimiz iyi deyince sanki insanlar daha çok hastalansın anlaşılıyor. Aynı şey vergi dairesi içinde geçerli iyi denince eyvah! İnsanların çok parasını almışlar şeklinde anlaşılıyor” şeklindeki açıklaması bir anda gülüşmelere sebep oldu.

Reklam
Reklam

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz da açıklamasında “Maalesef bahsedilen şekilde bir kader birlikteliğimiz olsa da her iki kurumda neticede ülke insanına hizmet için var. İşlerimizin iyi olması ülke menfaatini ilgilendiriyor. Mesela biz geçen yıla oranla yüzde 25 daha iyi durumdayız. Bundan dolayı da seviniyoruz. Bir şeye daha seviniyoruz. Vatandaş adil vergi karşısında yanlış yapmadan vergisini ödeme konusunda geçmişe göre daha bilinçli, bu bilincin artması için değişik program, panel ve etkinlikler devam ediyor” dedi.

Poyraz son olarak, Şifa Hastanesi’nin anlamlı ziyaretinden dolayı Başhekim Dalga’ya ve ziyarete eşlik eden Şifa Hastanesi Müdürü Savaş Göksu’ya teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: