Sıfır Otomobil Aldı Hevesi Kaçtı

Gebze İlçesinde yaşayan Murat ve Ömür Kerimoğlu çiftinin, geçen yıl Nisan ayında aldığı sıfır...

Gebze İlçesinde yaşayan Murat ve Ömür Kerimoğlu çiftinin, geçen yıl Nisan ayında aldığı sıfır otomobil ayıplı çıkınca ve firma yetkilileri tarafından duruma çözüm bulunamayınca, genç çift hukuk mücadelesi başlattı.

Yeni bir hevesle sıfır kilometre otomobil aldığını ve yaşananlar sonrası tüm hevesinin kaçtığını ifade eden Murat Kerimoğlu, "Nisan 2012'de sıfır km bir araç aldım. Bu araçla ilgili bir hafta sonra sorunlar çıkmaya başladı. Bu sorunları servise yetkili bayiye giderek çözmeye çalıştım fakat aracın ağır hasarlı sorunları çıktı. Daha sonra 15 farklı noktada arızasının olduğunu tespit ettik" dedi. Servise derdini anlatamadığını anlatan Kerimoğlu, şöyle konuştu: "Bu sorunları gideremediler. Bu sorunlar hep tekabül etti, tekrar etti lakin bir sonuç alamadım. Daha sonra gerekli görüşmeleri merkeziyle yaptık Amerika'yla görüştük tüm görüşmeleri yaptık fakat bir sonuca ulaşamadık. Buradaki distribütörle de bir sonuca ulaşamadık. Daha sonra adliyeye hukuki hakkımızı kullanmak için müracaat ettik.Daha sonra tespit davası ile bilir kişi raporu aldık. Bu bilir kişi raporu tespitinin sonucunda bu ayıplı bir mal olarak tespit edildi. Fakat bunu distribütöre belirtmemize rağmen hâla bir sonuç alamadık. Akabinde bir ihtarname çekiyoruz her şey resmi olsun istedik fakat her hangi bir sonuç alamadık. Mağdur ettiler. Bir senedir araba alma hevesim yaşama hevesim her şeyimi aldılar benden. Dolayısıyla ben şuanda arabamı yıkatmıyorum bile, araba yıkatma hevesim dahi yok. Benden bu hevesimi aldılar. Ben hakkımı aramak için bütün hukuki yolları deniyorum fakat ben acilen sonuç bekliyorum. Bu araba ayıplıyken benim hayati tehlikem var. Araba kullanamıyorum, hız zaten yapamıyorum her geçen gün araba başka bir arıza vermeye başlıyor."

Reklam
Reklam

Otomobillerini düğün arifesinde aldıklarını belirten Ömür Kerimoğlu, şunları söyledi: "Eşimle beraber evlilik arefesinde bir araba alalım dedik. Güzel bir geleceğe adım atarken böyle güzel bir arabamız olsun istedik ama gerçekten bu güzel araba bizi mağdur etti. Umuyoruz hukuki olarak hakkımızı savunacağız ve arabamızın değişimini ya da iadesini kabul etmelerini sağlamak istiyoruz. Biz bir sonuç alamadığımız için bu şekilde habere konu olmak istedik. Umuyoruz bunun vasıtasıyla güzel gelişmeler olur"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: