Sıfır Otomobilde İlkbahar Ve Kaskolu Kampanya

Otomotiv firmaları, yıl sonu kampanyalarında sıfır faizin yanı sıra ‘şimdi al ilkbaharda öde’ fırsatları sunarak...

Otomotiv firmaları, yıl sonu kampanyalarında sıfır faizin yanı sıra ‘şimdi al ilkbaharda öde’ fırsatları sunarak müşteri çekiyor. Bazı markalar 1 yıl geçerli kasko hediye ederken, bazıları da kış araç bakımında avantaj sunuyor.

Otomotiv firmaları satış hedefini tutturmak için yıl sonuna özgü kampanyalar sunarak müşterilere fırsatlar sunuyor. Fiat’tan Renault’a Ford’tan Peugeot’a dünyaca ünlü markalar sıfır faizli kredi, fiyat indirimi, kasko ve diğer avantajlarla müşteri çekiyor. Fiat’ta Linea ve Bravo’larda, dizel motor seçeneklerinde “Benzinli Fiyatına Dizel” ile fırsatlar sunuyor. Kasım ayında Actual, Active Plus ve Via donanımlı Linea Classic’in 1.3 litre 95HP’lik motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Linea Classic; Easy donanımlı Yeni Linea’nın 1.3 litre 95HP’lik versiyonuna ise 1.4 litre benzinli Yeni Linea fiyatına sahip olma imkanı sunuyor. Fiat ayrıca 5 bin 200 TL’ye varan indirimlerle birbirlerine eşitlenen benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo fiyatları çok çekici alternatiflerle tüketicilerin karşısına çıkıyor. 20 bin TL 2 yıl yüzde 0 faizli kredi avantajı sunan Fiat, daha düşük peşinat ve daha uzun vade ile kredi kullanmak isteyenlere ise 30 bin TL 3 yıl yüzde 0.52 faizli kredi avantajı tanıyor. Nakit alımı tercih edenlere ise tüm otomobillerde extra 2 bin TL indirim de sunan Fiat, yıl sonu fırsatlarını sunuyor.

Reklam
Reklam

ŞİMDİ AL İLKBAHARDA ÖDE

Renaul ise Master 19+1 otobüste de kampanya başlattı. 36 ay 36 bin TL yüzde 0,95 sabit faiz sunan Renault, stoklarla sınırlı bu kampanyasını 30 Kasım’a kadar sürdürecek. Renault ayrıca Kangoo ve Yeni Clio hariç tüm Renault modellerinde geçerli olan 18 ay 18 bin TL yüzde 0 faiz kampanyası sunuyor. Yeni Clio ve Master modelleri hariç tüm Renault modellerinde geçerli olan 48 ay 48 bin TL’ye kadar yüzde 0,89 sabit faizin yanı sıra ‘şimdi al ilkbaharda öde’ kampanyası da dikkat çekiyor. 30 Kasım’a kadar geçerli olan ‘şimdi al ilkbaharda öde’ kampanyasının ödeme başlangıcı ise Nisan 2013.

Renault aynı zamanda 12 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında yetkili servislerine gelenlere de kış fırsatlarından yararlandırıyor.

CHEVROLET

Chevrolet ise otomobillerde önemli kampanyalar başlattı. Cruze'da Kasım ayına özel indirim uygulayan firma, benzinli modellerde 34 bin 950 TL'den, dizel modeller de ise 47 bin 400 TL'den başlayan fiyatlar ile tüketicinin karşısına çıktı. 79 bin 950 TL'den başlayan fiyatlar ile Yeni Chevrolet Captiva, SUV sınıfının çok yönlülüğü + bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığı ile dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

DACİA

Dacia’da ise şimdi al ilkbaharda öde kampanyası dikkat çekiyor. Dacia, 48 ay 48 bin TL’ye kadar yüzde 0,89 sabit faiz ve “Şimdi Al İlkbaharda Öde” kampanyası ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Şimdi Al İlkbaharda Öde kampanyasının ödeme başlangıcı Nisan 2013 iken, Dacia 30 Kasım 2012 tarihine kadar kampanyasına devam edecek.

HYUNDAİ’DE ŞİMDİ AL MART’DA ÖDE KAMPANYASI

Hyundai ise ‘şimdi al mart ayında ödemeye başla’ kampanyası ile rekabete ortak oldu. 60 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 0,88'den başlayan faizlerle müşterisinin karşısına çıkan Hyundai, 12 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında tüm Hyundai modellerinde öğretmenlere yönelik de özel kampanyalar başlattı. Yüzde 0,88 faiz seçeneği ile ix35 1,6 lt, ix20, i40 ve Elantra (Tune ve Style modelleri) için 36 bin TL, 36 ay vadede, ix35 2.0 lt için 60 bin TL 36 ay vadede geçerli. Kampanya ile ix35 52.400 TL’den, accent blue 34.300 TL’den, Yeni i20 28 bin 490 TL’den, i30 41 bin 900 TL’den, Elantra ise 42 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatları ile satışa sunuluyor.

Reklam
Reklam

FORD’TA SIFIR FAİZLİ KAMPANYA

Ford ise kasım ayına özel 24 bin TL’ye 24 ay yüzde 0 faiz avantajıyla Ford sahibi olma fırsatı sunuyor. Fiesta ve C-MAX’te 750 TL'ye, Yeni Focus, Mondeo, Kuga ve Yeni Ranger’da bin 500 TL'ye, Transit Connect’te ise bin TL'ye varan takas desteği de sunan firma, araç almak isteyenlere farklı avantajlar sağlıyor.

Nissan da Kasım ayında kampanyalar sunuyor. Ayrıca Nissan, 1600 cc. altı otomobillerde meydana gelen ÖTV artışından doğan fiyat farkını ay boyunca fiyatlarına yansıtmayacak. ÖTV artışından etkilenmeyecek olan müşteriler ayrıca yüzde 0 faizden başlayan kredi imkanlarını kullanabilecek. Şimdi Nissan Micra ve Note'da 10 bin TL ye 6 ay yüzde 0 faiz, Juke modelinde 10 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz ve tüm Qashqai'lerde 15 bin TL'ye 15 ay yüzde 0 faiz imkanları sunuyor. Nissan Navara modellerinde de 7 bin 500 TL ye varan avantajlar ve stoklarla sınırlı bagaj havuzu fırsatları ile müşterilerini bekliyor.

KASKO KAMPANYALI PEUGEOT

Peugeot ise kasko hediyesi ile müşteri çekiyor. Stoklarla sınırlı olan 1 yıllık kasko kampanyası 30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya 508 Access modelinde geçerli olmazken, Peugeot, hafif ticari araç segmentindeki kuvvetli oyuncuları Yeni Partner Tepee ve Bipper Tepee için de önemli kredi avantajları sunuyor. Yeni Partner Tepee ve Bipper Tepee müşterileri 20 bin TL’ye 20 ay “0” faiz imkanından faydalanabiliyor.

Reklam
Reklam

Türkiye pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı otomobil firmaları, yıl sonuna kadar kampanyalarını sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: