Şifreli Kasada Kaçak Sigara Sevkiyatı

Çorum polisi tarafından düzenlenen operasyonda bir aracın kasası ve şifreli bir kasa içerisine özel zulalarla...

Çorum polisi tarafından düzenlenen operasyonda bir aracın kasası ve şifreli bir kasa içerisine özel zulalarla gizlenen 115 bin 400 paket sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Doğu illerine gümrük kaçağı sigara sevkıyatı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmancık ilçesinde bir aracı takibe aldı.

Bir süre sonra araca operasyon düzenleyen polis ekipleri bir süre sonra operasyon düzenledi. Araçta yapılan aramada koli ve çuvallar ile şifreli bir kasaya özel olarak zulalanan değişik markalarda 15 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Piyasa değeri 80 bin TL’yi bulan kaçak sigaralara el konulurken, sürücü A.S. gözaltına alındı. A.S. emniyetteki sorgusunun ardından KOM Şube Müdürlüğü’nce 5607 ve 4733 SKM iddiasıyla işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama da, gümrük kaçağı sigara sevkıyatının yanı sıra, diğer kaçakçılık suçları ve bu suçlara karışan şahıslara karşı yapılan mücadelenin aynı kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: