Sigara fiyatları arttı! Tiryakilere sigara zammı şoku

Sigara fiyatları, sigaraya zam ile birlikte arttı. Uzun Ramazan Bayramı tatili ile keyiflenen tiryakiler, sigara fiyatlarında yaşanan artışla şoka uğradı. Peki yeni sigara fiyatları nasıl olacak?

​Sigaraya zam konusunda dün sosyal medyada konuşulanların ardından bugün sigara fiyatları zamlandı. Konu hakkında net bir bilgisi olmayan vatandaşlar sigara zammı ne zaman olacak sorusuna yanıt ararken, yeni sigara fiyatları uygulanmaya başlandı bile! Tiryakiler artık sigara satın alırken, zamlanmış fiyatlar üzerinden satın alacak. Sigara zammının yürürlüğe girmesinin ardından bazı sigaraların fiyatları oldukça yükseldi. Peki sigara fiyatlarına zammın ardından hangi sigara ne kadar oldu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

SİGARAYA ZAM GELDİ

Tiryakiler sigaraya gelen zam ile sarsıldı. Sigara fiyatları 1 TL arttı. Aslında konu hakkında resmi bir açıklama olmasa da, satışlar zamlı fiyatlar üzerinden yapılmaya başlandı. Uygulanan zammın ardından sigaralar arasında en pahalıya satılan 12,5 TL ile Parlament oldu. Yine çok tüketilen Marlboro'nun fiyatı ise 12 TL oldu. Öte yandan en düşük fiyatla satılacak sigaranın fiyatı ise 7,5 - 8 TL olacak.

SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Sigaraların zamlı satılmaya başlanmasının ardından sigara fiyatları da değişti. Buna göre Parliament 12,5 TL fiyatı ile en pahalı sigara olurken, Marlboro ise 12 TL'den satılmaya başlandı. Çok tüketilen sigara markalarından olan Camel 9 TL, Winston ise 10 TL oldu. Zammın ardından hemen her sigaranın fiyatında 1 TL'lik artık yaşandı. Zamlı fiyatlar şöyle oldu:

Parliament 12,5 TL
Marlboro 12 TL
Salem 12 TL
Winston 10 TL
Muratti 10 TL
Camel 9 TL
L&M 8,5 TL
Lark 8,5 TL
Viceroy 8,5 TL
Chesterfield 8,5 TL
LD 8 TL
Monte Carlo 8 TL
PallMall 8 TL

Anahtar Kelimeler: