Sigara Hırsızları Güvenlik Kamerasına Takıldı

Bursa'da bir iş yerine giren hırsızlar, yoldan geçenlere aldırış etmeden sigaraları torbalara doldurarak kaçtı.

Bursa'da bir iş yerine giren hırsızlar, yoldan geçenlere aldırış etmeden sigaraları torbalara doldurarak kaçtı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesindeki bir Tekel bayisinde meydana geldi. Kimliği belirsiz 3 kişi, sabah saatlerinde cadde üzerinde bulunan bir büfeyi gözüne kestirdi. Büfe etrafında birkaç tur atan hırsızlar, demir kapı kilidini kırarak içeri girdi. Hırsızlar, iş yerinde bulunan 2 bin TL değerindeki sigarayı, yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara aldırış etmeden torbalara doldurduktan sonra kaçtı. Olay güvenlik kameralarına yansırken, hırsızlardan birinin kaydı engellemek için kameranın yönünü değiştirdiği görüldü.

Reklam
Reklam

Sabah geldiğinde şok olan iş yeri sahibi, kameraları inceledi. Olayın şokunu üzerinden atamayan Erdoğan Erdem, hırsızların rahat hareketlerine kendisinin de şaşırdığını söyledi. İş yerinden çok sayıda sigara çalındığını ifade eden Erdem, "Sabah burada çalışan arkadaşımız iş yerini açtığında hırsızların girdiğini fark etti. Ben de hemen polis ekiplerini aradım. Zanlılar burada yaşayanlardan biri. Çünkü daha önce de buraya girmeye teşebbüs etmişler" dedi.

İş yerinde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri zanlıları arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: