Sigara İçin Ebeveynlerini Başkan Doğan'a Şikayet Ettiler

Yeşilay İzmit Şubesi Eğitim Koordinatörü Murat Demir ve Yeşilay gönüllüsü öğrenciler İzmit Belediye Başkanı Dr....

Yeşilay İzmit Şubesi Eğitim Koordinatörü Murat Demir ve Yeşilay gönüllüsü öğrenciler İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Yeşilay Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette kendisine isteklerini ileten öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Doğan “Yeni nesil bizden çok daha duyarlı, hepsinden çok umutluyum” dedi.

Sigara kullanımının halk sağlığını tehdit eden mutlaka mücadele edilerek önlenmesi gereken bir sorun olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, "Her yıl milyonlarca insanın ölüm sebebi olan bu sorunla mücadele eden herkesin yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Sigara içen büyüklerin kendilerine zarar verdiğini ve bu konuda bir çözüm bulunmasını isteyen çocuklar, otobüs duraklarında sigara içilmemesini istediler. Çocuklar bazı otobüs ve minibüs şoförlerinin araçta sigara içtiklerini söyleyerek büyüklerini Başkan Doğan’a şikayet ettiler. Yeşilay'ın yapacağı çalışmalara destek sözü veren Doğan, projeler üzerinden Yeşilay ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Doğan çocukların büyükleri şikayet etmesi üzerine, “Biz kimsenin sigara içmesini istemiyoruz. Bu konuda sizlerle güç birliği yapacağız ve sorunu ortadan kaldırmak için çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: