Sigara Kaçakçılığı İçin Özel Kamyonet Tasarladılar

Aksu İlçesinde özel tasarlanmış bir kamyonetin zulasında ve boş bir depoda yaklaşık 10 bin paket...

Aksu İlçesinde özel tasarlanmış bir kamyonetin zulasında ve boş bir depoda yaklaşık 10 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Polis, Antalya’nın Aksu İlçesi Çamköy Mahallesinde kaçak sigara satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti ve üç kişiyi takibe aldı. Şüphelileri bir süre takip eden emniyet görevlileri, üç kişinin boş bir depoya girmesinin ardından operasyonun düğmesine bastı. Depo ve çevresinde güvenlik önlemleri alan polis, kamyonette yaptığı çalışmada özel tasarlanmış bir bölüm ortaya çıkardı. Kamyonetin kasasının hidrolik sistemle açılabilir hale getirildiğini fark eden polis, kasayı kaldırdığında sigaralar için özel oluşturulmuş zulaya ulaştı. Kamyonetin zulası ile üst kısmında ve depoda yapılan araştırmada toplam 10 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Suçüstü yakalanan U.U (55), Y.A. (30) ve S.A. (22) ifadeleri alınmak için Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: