Sigara kaçıkçılarına göz açtırılmıyor

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sigara kaçakçılarına aman...

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, sigara kaçakçılarına aman vermiyor. Kaçakçıların akıllara gelmeyecek zulalarını tespit eden KOM ekipleri, aynı gecede iki ayrı uygulamada 10 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Erzincan-Erzurum karayolu uygulama noktasında çalışma yapan KOM ekipleri, şüphe üzerine durdukları bir panelvan aracın koltuklarının içine, kapı boşluklarına ve motor bölümüne gizlenmiş çeşitli markalarda 2 bin 750 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçak sigaraların Ağrı'dan İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan araç şoförü C.Y emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan; aynı saatlerde kontrol noktasından geçen bir kamyonetin kasasında yapılan inceleme de ise karton kutular içerisinde ve çeşitli markalarda 7 bin 750 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kamyon sürücüsü O.A ve yanındaki L.K. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz