Sigara paketlerine gizlenen 3 kilogram esrarı 'Juba' buldu

Edirne’de polisin bir eve düzenlediği operasyonda sigara paketleri içerisine yerleştirilen 3 kilogram esrar maddesi ele...

Edirne’de polisin bir eve düzenlediği operasyonda sigara paketleri içerisine yerleştirilen 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde kaçakçılarına yönelik operasyonlarını sürdüren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbar üzerine harekete geçti.
Şehir merkezinde esrar maddesinin bulunduğu evde arama yapan ekiplere narkotik dedektör köpeği “Juba” da destek verdi.

Juba’nın evin bazı bölümlerine aşırı tepki vermesi üzerine çalışmalar o nokta üzerinde yoğunlaştırıldı. Yapılan arama sonucunda 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. Çalışmalarını detaylandıran polis uyuşturucu maddeyi tartmada kullanılan hassas bir terazi ile sigara paketlerine yerleştiren kullanıma hazır esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucuyla ilgili olarak bir kişi gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Edirne Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada uyuşturucu madde ticareti suçuna karşı kapsamlı, projeli ve planlı operasyonel çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz