Sigara parasına canından oldu

İstanbul Fatih'de henüz kimliği belirlenemeyen saldırganlar, caddede önünü kestikleri 25 yaşındaki İran Uyruklu Peshawa Z. İbrahim'i, sigara parası vermediği için sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Saldırganlar yaya olarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olay Molla Şeref Mahallesi Molla Gürani Caddesi 27 numara önünde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler İran uyruklu Peshawa Z. İbrahim'in önünü kesti. Tehdit ettikleri İranlıdan sigara parası isteyen saldırganlar olumsuz yanıt alınca bıçaklarını çekti. Sigara parası alamayan saldırganlarla İbrahim arasında kavga çıktı.

Reklam
Reklam

Kavga sırasında vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan İbrahim sırtına saplanan ve kalbine kadar ilerleyen son darbeyle yere yığılıp kaldı. Saldırganlar İran uyruklunun yerde cansız yattığını görünce hızla yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Peshawa Z. İbrahim yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öldürülen Peshawa Z. İbrahim'in 1 yıl önce oturma izninin bittiğini belirten polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalara başladı.