Sigara yüzünden annesini ve bakkalı yaraladı

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Güllüce kasabasında bir kişi, sigara parası vermeyen annesi ile veresiye sigara...

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Güllüce kasabasında bir kişi, sigara parası vermeyen annesi ile veresiye sigara vermeyen bakkalı yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, Güllüce kasabasında oturan D.E., gece saatlerinde sigara almak için annesi G.E.’den para istedi. Parasının olmadığını söyleyen anne oğlunun saldırısına uğradı. Bıçak çeken şahıs, annesini tekme ve tokatla döverek yaralanmasına neden oldu. Daha sonra mahalledeki bakkala giden şahıs burada veresiye sigara istedi. G.E. veresiye sigara vermeyen bakkala yerden aldığı taşı vurarak yaralanmasına neden oldu. Yaralılar, Bünyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cumhuriyet savcılığı ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz