Sigortacılar Sitesi'ndeki Dükkanların Kiraları Arttı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sigortacılar Sitesi'ndeki dükkanların kiralarının yüzde 5 oranında arttığını ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Sigortacılar Sitesi'ndeki dükkanların kiralarının yüzde 5 oranında arttığını ifade etti. Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, sitedeki dükkanların kira artış ihalesinin encümen huzurunda yapıldığını belirterek, esnafın isteğini geri çevirmeyerek istenen ve beklenen oranda artış gerçekleştirdiklerini belirtti. Yıllık kira yenileme ve artış dönemi gelen Sigortacılar Sitesi'ndeki 33 iş yeri ihalesini gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yıldız, "Muhammen bedelden esnafın istediği gibi yüzde 5 oranında artış yaptık. Bin 950 lira olan kirayı 10 lira artırdık. Bu artıştan memnun olan esnafımız dua edip, kafası rahat ve huzurlu biçimde iş yerine döndü. Belediye olarak amacımız, esnafın işini, ticaretini bozmadan, onları mağdur etmeden destek olmak, belediyemize de gelir sağlamaktır. Esnafın para kazanması, işini yürütmesi ve çevresine hizmet vermesi bizim hedefimizdir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: