Sigortacılık Haftası

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bu yıl 28 Mayıs-3 Haziran...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Bu yıl 28 Mayıs-3 Haziran 2012 kutlanan 'Sigortacılık Haftası' halkımızda sigorta bilincini arttırmak ve sektörü tanıtmak için çok önemli bir fırsattır" dedi.

Sigortacılık Haftası dolayısıyla açıklama yapan TSO Başkanı Murzioğlu, "Ekonominin kurallarının her geçen gün değiştiği günümüz şartlarında son derece önemli bir hale gelen sigortacılık sektörü ülke ekonomisine büyük katkı sağlarken, toplumda uyandırdığı bilinç dolayısıyla da ülkelerin gelişmişlik düzeylerinde de bir gösterge olarak kabul görmektedir. 2023 yılı vizyonunda dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almayı hedefleyen ülkemizde son yıllarda önemli mesafe kat eden sigortacılık sektöründeki gelişmeler bizleri oldukça sevindirmektedir. Ancak bu gelişmelerin devam etmesi için vatandaşlarımızın bu konuda bilinçlenmesi ve sigorta şirketlerinin kendilerini daha iyi anlatma ve müşteri güvenini kazanması noktasında daha çok çaba sarf etmesi gerekmektedir. Bu çerçevede Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'nın sigortacılık bilgilendirme ve tanıtım stratejisi uyarınca bu yıl 28 Mayıs - 3 Haziran 2012 kutlanan 'Sigortacılık Haftası' halkımızda sigorta bilincini arttırmak ve sektörü tanıtmak için çok önemli bir fırsat olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Oda olarak sektörün gelişmesi noktasında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için hizmetlerine devam ettiklerini belirten Murzioğlu, açıklamasına şöyle devam etti: "Bu çerçevede Samsun'da bulunan sigorta acente ve eksperlerinin Hazine Müsteşarlığı Uygunluk ve TOBB Levhaya kayıt işlemlerini ilk elden odamız tarafından yürütülmektedir. Bu vesileyle odamız bünyesinde toplam 234 firma ile faaliyet gösteren ve şehrimiz ekonomisine önemli bir katkı sağlayan sigortacılık meslek grubu üyelerimizin Sigortacılık Haftası'nı kutluyor, bu haftanın sektörün sorunlarının çözümüne katkı sağlamasını temenni ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: