Sihirbazlar Çetesi Star Tv'de ekrana geldi

2013 yılında vizyona giren Sihirbazlar Çetesi Star Tv'de sinemaseverlerle buluştu. ABD yapımı suç ve gerilim filmi Sihirbazlar Çetesi dünyanın en iyi sihirbazlarının başından geçenleri konu alıyor.

Sihirbazlar Çetesi Star Tv'de izleyiciyle buluştu. 31 Mayıs 2013 tarihinde vizyona giren Fransa ve ABD yapımı Sihirbazlar Çetesi senaryosu ve konusuyla ilgi uyandırdı. 'The Transporter', 'The Incredible Hulk' ve 'Clash of the Titans' gibi filmleriyle tanıdığımız Louis Leterrier tarafından yönetilen Sihirbazlar Çetesi filminin oyuncu kadrosunda Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco gibi oyuncuların yer alıyor. Sihirbazlar Çetesi, Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan 'Four Horsemen' ekibinin başından geçenleri konu alıyor.

FİLMİN KONUSU

Sihirbazlar Çetesi, karizmatik bir illüzyonistin liderliğini yaptığı sihirbazlar grubu 'Four Horsemen' ekibinin başından geçenleri konu alıyor. Filmde gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerası işleniyor. Ekip, üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için de kullanıyor.