Şiir şöleni büyük ilgi gördü

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi düzenlenen şiir...

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi düzenlenen şiir şöleni yoğun ilgi gördü. Okulun Konferans salonunda ‘Nev Bahar’ adlı şiir şöleninde 2 -3 ve 4 -5 -6. sınıf öğrencileri 'Öğretmenim, Babam, Annem, Vatanım ve Bahar' konularının işlendiği dokuz şiiri slaytlarla, canlandırmalarla, halkoyunlarıyla renklendirilerek okumaları, izleyicilere duygu dolu saatler yaşattı.
Programda AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, "Öğrencilerin bu kadar anlamlı, duygulu ve güzel şiir okumalarını yürekten kutluyorum.” dedi. Bozdağ, "Özel Ergin İlköğretim Okulu başarısının yanında yapmış olduğu bu tür sosyal etkinliklerle de kendisini kanıtlamış, Yozgat’ımıza hizmet eden güzide bir kurumumuzdur. Bu çerçevede Okul Müdürümüz Ali Acar ve yönetim kurulunu da bu bağlamda kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.
Şiir şölenine AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Başer, İlahiyatcı-Yazar Mahir Şahin, Gazeteci-Yazar Soner Tümgan, Yozgat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Sargın, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz