Şiir Tadında Bir Gece

Milas Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları "Bir Garip Akşam" isimli şiir gecesi...

Milas Anadolu Lisesi öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları "Bir Garip Akşam" isimli şiir gecesi izleyicilerine şiir tadında bir gece yaşattı.

Milas Anadolu Lisesi yıl sonu etkinlikleri kapsamında okul öğretmenlerinden Aynur Balatlı eğitmenliğinde 24 öğrencinin hazırladıkları şiir, drama ve müzik gecesi Milaslılara dolu dolu bir gece yaşattı.

"Bir garip Akşam" isimli şiir gecesinde izleyicilere yaşattıkları şiir ve ezgilerle adeta büyüleyen öğrenciler davetliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

Etkinliğe, Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Sudereli, okul öğretmenlerinin yanı sıra veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: