Siirt Belediyesi "Halkla Buluşma Günlerine" Toplantısı Düzenledi

SİİRT (AA) - Siirt Belediye tarafından vatandaşların sorunlarını belirlemek ve taleplerini dinlemek amacıyla başlatılan "Halkla Buluşma Günleri" toplantısı düzenlendi.

Siirt Belediye tarafından vatandaşların sorunlarını belirlemek ve taleplerini dinlemek amacıyla başlatılan "Halkla Buluşma Günleri" toplantısı düzenlendi. Vatandaşların sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt ve üstü yapı konularında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik çözüm önerilerini ve taleplerini değerlendirmek üzere mayıs ayın ilk haftasında başlatılan ve her hafta Siirt Belediyesi M. Fadıl Akgündüz konferans salonunda düzenlenen "Halkla Buluşma Günlerine" toplantısına vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bu hafta düzenlenen toplantıda, vatandaşlar sorunlarını Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'a iletti. Vatandaşların sorunlarını dileyen Bakırhan, sorunların çözümü için toplantıda bulunan birim amirlerine sorunların çözümü için gerekli çalışmaların en kısa sürede başlatılması talimatını verdi. Bakırhan, vatandaşların sorunlarını çözümüne yönelik yapılacak çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: