Siirt Belediyesi'nden Mahalle Toplantıları-Belediye Başkanı Selim Sadak: "Halkın Emeğini Ve Parasını Halka Hizmet Için Kullanacağız, Kimseye Peşkeş Çekmeyeceğiz"

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacaklarını ve kimseye 'peşkeş çekmeyeceklerini' bildirdi.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacaklarını ve kimseye 'peşkeş çekmeyeceklerini' bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilecek hizmetlerin halkın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmesi amacıyla düzenlenen toplantıların ilkinin İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirildiği belirtildi.

Belediye Başkanı Selim Sadak'ın, toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana demokratik, ekolojik, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile ayrım yapmaksızın herkese eşit hizmet götürdüklerini söylediği bildirilen açıklamada, Sadak'ın şu görüşlerine yer verildi:

Reklam
Reklam

"Geçen dört yılın bir önceki dönemden kalan borçlar ve belediyeye yönelik açılan davalardan dolayı sadece 1.5 yılını hizmete ayırabildik. Bu bir 1.5 yılda Siirt'te en iyi çalışmaları gerçekleştirdik. Halkın emeğini ve parasını halka hizmet için kullanacağız, kimseye peşkeş çekmeyeceğiz."

Toplantıda, esnaf ve mahalle sakinlerinin de belediye çalışmalarına ilişkin görüş ve önerilerinin aktarıldığı kaydedildi.

Muhabir: Ayhan Mergen / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: