Siirt Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binasının Yapım Çalışmaları Başlıyor

Siirt Belediyesi tarafından 2012 yılı hizmet projeleri kapsamında hazırlanan ve JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı...

Siirt Belediyesi tarafından 2012 yılı hizmet projeleri kapsamında hazırlanan ve JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının yapım çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak.

Belediye hizmet binasının yapımı ile ilgili olarak bu gün JETPA Holding bünyesinde faaliyet gösteren Caprice Gold İnşaat Şirketi'nin İnşaattan Sorumlu İcra Üyesi Yaşar Demir, Güney Doğu Bölge Sorumlusu Adnan Öktüren ve teknik elemanlardan oluşan bir heyet, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Selim Sadak, bir yıl önce JETPA Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz tarafından yeni hizmet binası yapımı için söz verilmesinin ardından, birçok insanın bıyık altından güldüğünü ve Akgündüz'ün hizmet binasını yapabileceğine dair inancınız var mı gibi sorularla karşı karşıya kaldığını ve her ortamda Akgündüz’ün verdiği sözü tutacağına inandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Caprice Gold İnşaat Şirketi'nin İnşaattan Sorumlu İcra Üyesi Yaşar Demir, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Akgüdüz'ün hemşehrilerine bir belediye hizmet binası hediye etmesinin başlıca sebebinin Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak’ın Siirt’e olan hizmet aşkının ve iyi niyetinden kaynakladığını belirterek, Fadıl Akgündüz'ün de bir Siirt aşığı ve memleketine karşılıksız hizmet etmeyi seven bir işadamı olduğunu, bu nedenle böyle bir eseri Siirt’e kazandırmayı hedeflediğini ve bunu yerine getirmek için Siirt’te bulunduklarını, yeni hizmet binasının hafriyat çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanacağını söyledi.

Caprice Gold İnşaat Şirketi'nin Güney Doğu Bölge Sorumlusu Adnan Öktüren de, yeni hizmet binasının barışa vesile olacağını kaydederek, şu anda yapılacak olanın sadece bir belediye binası olarak gözüktüğünü, yeni Siirt Belediye Hizmet Binası'nın önümüzdeki dönem çocuklara ışık tutacak bir meşale olacağını, Siirt’ten binlerce kilometre uzakta Arap kökenli bir işadamının, BDP’li bir belediyenin hizmet binasını yapmasının, ülkenin birlik bütünlüğü içinde, herkes için eşit bir barışın sağlanması nedeniyle olduğunu ve Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın insanlara eşit ve sıcak yaklaşımından kaynakladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Sadak ve Caprice Gold İnşaat Şirketi'nin inşaat temsilcileri, yeni hizmet binasının ilk etabı olan hizmet bölümünün yapılacağı belediye garajında incelemelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: