Siirt Emniyet Müdürü Ekizoğlu'na Veda

SİİRT (AA) - İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu için veda töreni düzenlendi.

SİİRT - İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu için veda töreni düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğünce Polisevi'nde düzenlenen veda törenine, çok sayıda vatandaş katıldı. Ekizoğlu, uğurlama törenine katılan herkesle tek tek tokalaşarak vedalaştı. Törene Vali Ahmet Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile emniyet personeli katıldı. Polisevi önünde düzenlenen törende alkışlarla uğurlanan Ekizoğlu, eşi Dilek Ekizoğlu ile Siirt'ten ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: