Siirt Günleri Tanıtımı

SİİRT (AA) –Siirt Valiliği'nce İstanbul Feshane de düzenlenecek olan Siirt Günleri'nin tanıtım reklamı naklen maçlarda yayınlanıyor.

SİİRT –Siirt Valiliği'nce İstanbul Feshane de düzenlenecek olan Siirt Günleri'nin tanıtım reklamı naklen maçlarda yayınlanıyor. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Ahmet Aydın'ın girişimleriyle 4 büyüklerin bu hafta oynayacakları maçlarında sanal reklam uygulaması yapılacağı belirtilerek, "İlki Fenerbahçe maçında uygulanan sanal reklam çalışması etkinliklerin tanıtılması açısından önem arz ediyor. Siirt tanıtımında bir ilk olan bu çalışma, yeni vizyonuna uygun olarak Siirt'in Türkiye gündemine girebilmesi açısından önem taşıyor. Tanıtım çalışmalarının İstanbul’un önemli meydanlarında açılan standlarda sürdürülüyor" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: