Siirt Kültür Ve Turizm Müdürlüğü 2013 Yılı Değerlendirme Toplantısı

SİİRT (AA) - Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, 2013 yıllında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengizhan Başaran, 2013 yıllında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Siirt Barden Otel'de düzenlenen toplantıya Siirt İl Kültür ve Müdürlüğü çalışanları ve basın mensupları katıldı. Bilgilendirme toplantısında 2013 yılında yapılan faaliyetler hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başaran, Ağustos ve Eylül aylarında İstanbul'da düzenlenen Siirt Günleri'nin etkilerinin halen devam ettiğini ifade etti. Siirt'in tarihi boyunca ilk defa bu yıl Siirt Günleri etkinlikleri ile uluslararası tanıtıldığını belirten Başaran, şöyle dedi: "Siirt tarihi boyunca bugüne kadar Siirt Günleri gibi hiç bir yerde bir tanıtım. Siirt Günleri’nde hiçbir ticari menfaat gözetmeksizin Siirt’i en güzel şekilde tanıtmak istedik. Siirt Günleri’nin etkileri halen devam ediyor. Şu anda Ankara’da yaşayan Siirtliler de İstanbul’da olduğu gibi bir Siirt Günleri etkinliğinin Ankara’da düzenlenmesi için yoğun taleplerde bulunuyor." Başaran, yapılan diğer faaliyetler ile yapılacak olan faaliyetler hakkında da basın mensuplarına bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: