Siirt Okuyor Avrupa'da Projesi

SİİRT (AA) - Siirt Okuyor Avrupa'da Projesi kapsamında AB'ye üye 5 ülkeden Siirt'te gelen proje uzmanları, Vali Aydın'ı ziyaret etti.

SİİRT - Siirt Okuyor Avrupa'da Projesi kapsamında AB'ye üye 5 ülkeden Siirt'te gelen proje uzmanları, Vali Aydın'ı ziyaret etti. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB eğitim ve gençlik programları tarafından kabul edilen Haydi Birlikte Öğrenelim Projesi kapsamında Siirt Valiliği, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan "Siirt Okuyor Avrupa'da Projesi"nin ön hazırlık ziyareti için İtalya, Yunanistan, Slovakya, Hırvatistan ve Romanya'dan gelen katılımcılar, Vali Ahmet Aydın'ı ziyaret etti. Siirt Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Aydın, projenin ön hazırlıklarını görmek amacıyla Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen proje uzmanlarını misafir etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Aydın, "Projenin Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından kabul edilmesi çok önemli bir gelişme olarak görüyoruz. Siirt Okuyor Projesi'nin bir ayağının da Avrupa'da tanıtılması, hem ülkemiz içinde hem de Avrupa'da eğitim ve kültürel bir etkileşim sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Proje Koordinatörü Mesut Palan da proje hakkında bilgi verdi. Valilik bünyesinde hizmet veren Proje Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı projenin kabul edildiğini bildiren Palan, 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında 5 farklı ülkeden 40 katılımcı ile Siirt Okuyor Avrupa'da Projesi'nin gerçekleştirileceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: