Siirt Okuyor Kampanyasına Destek

Siirt Valiliğince yürütülen "7'den 70'e Siirt Okuyor" kampanyasına destek devam ediyor.

Siirt Valiliğince yürütülen "7'den 70'e Siirt Okuyor" kampanyasına destek devam ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesi 2012-2013 eğitim öğretim yılında "7'den 70'e Siirt Okuyor" projesine dernek bünyesinde yürütülen Yeşeren Umutlar ile Genç Umutlar Bilgi Evleri Projesi ile dahil oldu. Kitap meraklıları bilgi evindeki kütüphaneden yararlanabilecekler.

Siirt İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve proje koordinatörü Özer Fethi Çelepçıkay, öğrencilerin gerek zengin kütüphanelerinden gerekse güvenli internet erişiminden faydalanabildiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Çelepçıkay, "Okul dışında kötü alışkanlık edinmelerini önlemek, bir takım bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla açtığımız bilgi evine devam eden öğrencileri, kampanya dahil ederek kitap okuma kampanyası başlattık" diye konuştu.

Muhabir: Zekeriye Güneş / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: