Siirt Polis Gücü yeni sezona hazır!

Siirt Polis Gücü Spor, Siirtli gençleri kazanmak ve onlara sahip çıkmak için sportif faaliyetlerine devam ediyor.

Siirt Polis Gücü Spor, Siirtli gençleri kazanmak ve onlara sahip çıkmak için sportif faaliyetlere önem veriyor. İlimizde gençlerin ilgi odağı olmayı başaran kulübün yönetim ve teknik heyetinin özverili çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor.

50 lisanslı futbolcuya sahip olan kulüp, 4 kategoride de toplam 80 basketbolcu genci bünyesinde barındırıyor.

Kulüp Yönetimi yaptığı açıklamada, “Siirt Polisgücü Spor Kulübü olarak, futbolda toplam 50 lisanslı futbolcumuz, futbolculara maddi ve manevi olarak destek olunmaktadır. Basketbol takımımız ise, 4 kategoride toplam 80 basketbolcu bünyesinde tutmakta olup, onlara malzeme, maddi ve manevi yönden en üst seviyede destek olunmaktadır." açıklamalarında bulundu.

Reklam
Reklam

Gençleri kötü ortamlardan da kurtarmayı amaçladıklarını belirten yönetim, "Bu sportif faaliyetlerde öncelikli amacımız Siirtli gençleri sportif alanda değerlendirerek, onlara en güzel imkanları sunarak, öncelikle kötü ortamlardan çekmek ve Siirt ilimizin sportif başarılarında her branşta pay sahibi ve söz sahibi olmaktır. Şimdiden Siirtli gençlerin ilgi odağı olmayı başarması gurur verici bir gelişmedir. Ayrıca, bünyemizdeki sporculara dershane konusunda yardımcı olunmaktadır." ifadelerini kullandı.

SİİRT AMATÖR FUTBOL SEZONU BU HAFTA BAŞLIYOR!

Siirt Polis Gücü Spor Yönetimi, Haftasonu Milli Eğitim Spor ile yapacakları maça tüm sporseverleri davet etti.

MAÇ: Siirt Polis Gücü Spor - Siirt Milli Eğitim Spor

STAT: Siirt 2. Nolu Sentetik Saha

TARİH: 12.11.2011

SAAT: 09.00

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz