Siirt Polisi 160 Öğrenciyi Geziye Götürdü

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafında düzenlenen 'Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler...

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafında düzenlenen 'Güvenli hayat ve güvenli gelecek için çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı' (ÇOGEP) kapsamında öğrenciler geziye götürüldü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Siirt Akademi’de düzenlenen programda konuşan Siirt Valisi Ahmet Aydın, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün, çocuklar için İstanbul-Çanakkale-Ankara-Konya illerini kapsayan bir gezi programı düzenlediğini söyledi. Vali Aydın, "Güle güle gidin ve Siirt’i orada anlatın, Türkiye’nin değişik illerindeki o güzellikleri ve orada elde ettiğiniz izlenimlerinizi de gelip burada paylaşın" dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan törenin ardından gözetmenlerle birlikte 160 öğrenci uğurlandı.

GENÇ KIZI EMNİYET MÜDÜRÜ TESELLİ ETTİ

Bu arada Siirt Akademi önünde öğrencilerin uğurlanması sırasında gezide ismi olmasına rağmen ailesi tarafından izin verilmeyen Çevik Ersin Orta Okulu öğrencisi Hanım Sezgin adlı kız öğrenci, ağlayarak Siirt Valisi Ahmet Aydın’dan destek istedi. Vali Aydın, Siirt İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu’na kızın ailesi ile konuşup ailesini ikna etmesini istedi, ancak yapılan tüm çabalar boşa çıktı. Ailesinin izin vermemesine kızan genç kız, ağlayarak tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: