Siirt Üniversitesi Halkoyunları Ekibi Şanlıurfa'ya Uğurlandı

Siirt Üniversitesi halk oyunları ekibi, üniversitelerarası halkoyunları yarışmalarına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gitti.

Siirt Üniversitesi halk oyunları ekibi, üniversitelerarası halkoyunları yarışmalarına katılmak üzere Şanlıurfa'ya gitti.

Şanlıurfa'da düzenlenecek ve 67 üniversitenin katılacağı yarışmalarda Siirt'i temsil edecek olan 60 kişilik halk oyunları ekibi, 2 otobüs ile rektörlük binası önünden alkışlarla uğurlandı. Uğurlamaya Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Recep Ziyadanoğulları başta olmak üzere akademik ve idari personel de katıldı. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen ekipteki öğrenciler, "Şanlıurfa'da üniversitemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. Üniversite Halk Oyunları Ekibi Sorumlusu Nevzat Alp,

Reklam
Reklam

"Şanlıurfa'da düzenlenecek üniversitelerarası halk oyunları yarışmasına katılarak halaylarımız başta olmak üzere ilimize ait çeşitli oyunlar ile Üniversitemizi temsil edeceğiz. Geçmiş dönemlerde de hem yerel hem ulusal alanda yapılan birçok yarışma ve festivalde üniversitemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettik" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: